Meny Vi har inte en helt färdig meny utan vi lagar mat efter säsong och önskemål, däremot har vi en grundidé med huvudråvaran.


Förrätter

• Sotad lax -
• Hummersoppa -
• Pilgrimsmussla -
• Rotselleri -
• Jordärtskocksoppa -
• Vit sparris (sommarmeny)
Exempel nedanför-

Vit sparris - kavring - forellrom - bryntsmörkräm - rädisa - krasse


Rotselleri - kantarell - silverlök - brynt smör
Pilgrimsmussla - gurka - forellrom - vitt vin - dill
Sotad lax - silverlök - gurka - rädisa - wasabimajonnäs - dill

Huvudrätt:

• Lammytterfilé -

• Hängmörad oxe -

• Rödingfilé -

• Skånsk gödtupp -

• Anka -

• Portobello -

• Lax -

• Vilt – fråga

Exempel nedanför -

Oxe - potatisfondant - palsternacka - lök - rödvin - rosmarin
Confiterad gödtupp - spetskål - lök - hasselnöt - velouté smaksatt med grillad citron - ramslök
Bakade jordärtskocka - svamp - lök - lingon - bränd grädde
Högrev- rött vin - kantarell- lök - sidfläsk - morot - potatispuré

Dessert

• Mjölkchokladmousse -

• Creme brüle -

• Pannacotta -

• Äpple – vanilj – kola

• Brownie – chokladganasch

• Jordgubbar – fläder – rabarber (sommarmeny)

Exempel nedanför -

Brownie - ganache - färska bär - maräng
Äpple - smulpaj - vaniljglass - hasselnöt - saltkola - rosmarin
Vit choklad - lemoncurd - rostad choklad - färska bär
Chokladmousse - lakrits - hallon - maräng - brownie - kanderade nötter

Vilka är vi?

Daniel är kock som i dagens läge jobbar som köksföreståndare. I jobbet innefattar det även att utbilda ungdomar i restaurang och livsmedelsprogrammet samt hem och konsumentkunskap. Daniel har en yrkeslärarexamen för restaurang och livsmedelsprogrammet och har innan dess erfarenheter från restauranger i Lund och Köpenhamn.

Sofia är vår sociala medier och ekonomiansvarig som till vardags arbetar som grundskollärare.

Thulinsmat@gmail.com
Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar
Bankgiro nr: 5535-8188
Organisationsnummer: 559268-5175

Skicka ett mail till oss med din förfrågan

Klicka här